Rotary_Timisoara_Cetate

Cum poți deveni membru?

Cluburile Rotary sunt în căutare de lideri in afaceri in comunitatea lor, care îmbrățișează calitățile din motto-ul „A servi mai presus de sine însuși.”

Impactul pe care Rotary îl are în lume se datorează membrilor noștri – persoane ca tine, care văd potențialul în oameni de a se uni și de a lua măsuri astfel încât să creeze schimbări de durată atât în comunitățile din care fac parte, cât și în ei înșiși;

te invităm să aplici pentru un loc de membru în echipa noastră:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prenume, Nume
Checkboxes

Vom analiza aplicația ta și te vom contacta pentru a oferi mai multe informații despre modul în care ai putea deveni membru.

Care sunt beneficiile?

Ca membru al unui club Rotary local, aveți șansa de va implica mai mult în comunitate, oferind ajutor si în alte părți ale lumii, prin oportunitățile pe care clubul Rotary și Rotary International le oferă.

În momentul în care devii membru Rotary, devii de fapt, membrul unei familii uriașe de 1,4 milioane de oameni din toată lumea, în care profesioniști din diverse domenii îți împărtășesc pasiunea și dorința de face bine comunității.

Top 10 motive pentru a deveni membru al Rotary Club Timișoara Cetate

1. Rețea profesională

Un principiu fondator al Rotary a fost să ne întâlnim periodic pentru a ne bucura de camaraderie și a ne extinde cercul de afaceri și cunoștințe profesionale. Fiind cel mai vechi club de servicii din lume, membrii clubului Rotary reprezintă o secțiune transversală dintre proprietarii, directorii, managerii, liderii politici și profesioniști ai comunității.

2. Oportunități de a servi

Membrii clubului au multe oportunități de realiza servicii umanitare, atât la nivel local, cât și internațional. Programele de servicii abordează preocupări precum îngrijirea sănătății, foametea, sărăcia, analfabetismul și mediul.

3. Conștientizarea internațională

Cu peste 46.000 de cluburi în aproape toate țările din lume, rotarienii dobândesc o înțelegere a problemelor umanitare prin proiecte de servicii internaționale și programe de schimb. Unul dintre cele mai înalte obiective ale Rotary este de a construi bunăvoință și pace în întreaga lume.

4. Prietenie

Rotary a fost fondat pe prietenie si camaraderie, un ideal care rămâne astăzi o atracție majoră a membrilor. Membrii clubului se bucură de camaraderie alături de profesioniști cu aceeași idee, iar proiectele de club oferă oportunități suplimentare de a dezvolta prietenii durabile. Membrii clubului Rotary care călătoresc au contacte prietenoase în aproape toate orașele din lume.

5. Bună cetățenie

Programele săptămânale ale clubului Rotary îi informează pe membri despre ceea ce se întâmplă în comunitate, națiune și lume și sunt motivați să facă diferența.

6. Fundații familiale

Rotary sponsorizează unele dintre cele mai mari programe de schimb de tineri, schimburi educaționale și burse din lume. Cluburile Rotary oferă oportunități inovatoare de formare și mentorat pentru tinerii lideri și implică membrii familiei într-o gamă largă de activități sociale și de servicii.

7. Divertisment

Activitățile sociale oferă rotarienilor șansa de a se deconecta și a se distra. Fiecare club și district Rotary găzduiește petreceri și activități care oferă deconectare de la sarcinile profesionale exigente de astăzi. Conferințele, convențiile, adunările și evenimentele sociale oferă divertisment, precum și informații, educație și servicii Rotary.

8. Dezvoltare leadership

Rotary este o organizație de profesioniști de succes. Construirea de echipe, strângerea de fonduri, vorbirea în public, planificarea, organizarea și comunicarea sunt doar o probă a abilităților de conducere pe care membrii clubului le pot exercita și îmbunătăți. A fi lider Rotary oferă o experiență suplimentară în învățarea modului de ai motiva, inspira și ghida pe ceilalți.

9. Mediul etic

Încurajarea standardelor etice înalte în profesia cuiva și respectul pentru toate vocațiile demne au fost un semn distinctiv al Rotary din primele sale zile. În viața lor profesională și profesională, rotarienii respectă testul în patru întrebări:

Despre lucrurile pe care le gândim, le spunem sau le facem:
1) Este ADEVĂRUL?
2) Este corect pentru toți cei interesați?
3) Va întari si stimula atât prietenia cât si bunavointa?
4) Va servi în beneficiul tuturor celor implicati?

10. Diversitate în calitatea de membru

Sistemul de clasificare al Rotary asigură faptul că membrii unui club reprezintă o varietate de bărbați și femei profesioniști ai comunității, inclusiv lideri în afaceri, industrie, arte, guvern, sport, armată, medicină și religie. Cluburile Rotary sunt nonpolitice, nereligioase și deschise tuturor culturilor, raselor și crezurilor.

Ultimele acțiuni

Contact

Copyright © 2024 Asociatia Clubul Rotary Cetate din Timisoara